HTML

BalBal - meglepő és mulatságos á lá 2010

Meglepő és mulatságos mindennapok :D Írjunk blogot, mert ez MENŐ! :D

Friss topikok

Advent 1. vasárnapja (Enya téli / karácsonyi dalok - I. rész)

2009.11.29. 12:53 balbal

Ma van Advent első napja, mától hivatalosan is megkezdődik a karácsony, Jézus születése napjának a várása. Ebből az alkalomból, ráhangolódva a készülődésre, a karácsonyi hangolódásra, fogadjátok sok szeretettel ezt a rakat ENYA dalt, amely a karácsonyhoz és a télhez kapcsolódik. Az utóbbi időben két karácsonnyal / téllel kapcsolatos Enya-kiadvány is született, előzör a Sound of the Season EP // Christmas Secrets EP (rajta 4 új karácsonyi dallal), majd tavaly az And Winter Came..., téli hangulatú, karácsonyi dalokkal vegyesen. Az első részben jöjjön a 4 dal a Sounds of the Season EP-ről :)) Bár az EP nem jelent meg külön Magyarországon, de az Amarantine című 2005-ös album karácsonyi, újracsomagolt változatában már ez a 4 dal is helyet kapott, egy külön lemezen :)

I. Adeste, Fideles (Jöjjetek, hívek) (Sounds of the Season EP)

 

--------------------

II. Magic of the night (Sounds of the Season EP)


----------------------

III. We Wish You A Merry Christmas (Sounds of the Season EP)


----------------------

IV. Christmas Secrets (Sounds of the Season EP)


Szólj hozzá!

Címkék: zene karácsony advent christmas enya sounds of season amarantine christmas adeste fideles magic of the night we wish you a merry christmas christmas secrets

A bejegyzés trackback címe:

https://balbal.blog.hu/api/trackback/id/tr201560592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása