HTML

BalBal - meglepő és mulatságos á lá 2010

Meglepő és mulatságos mindennapok :D Írjunk blogot, mert ez MENŐ! :D

Friss topikok

Vicces videók

2009.11.13. 17:06 balbal

 Nem nagyon vágom a csajszit (Taylor Swift) meg a zenéit, de az utóbbi egy-két hónapban két okból is ott volt egy csomó oldalon. Az egyik az ominózus MTV VMA botrány, amikor a bunkó köcsög Kanye West felment a színpadra, amikor ez a csajszi díjat kapott, és nagyon bunkón kivette a mikrofont a csajszi kezéből és belepofázott, hogy nem érdemli meg a díjat, mert Beyoncé Single Ladies videója a világ legjobb videója (tiszteljük, szeretjük Beyoncét, de az a videó szerintem egy nagy darab HÁNYÁS). Na ezt figurázták ki a lenti videóban a minap a Country zene egyik legrangosabb díjátadóján.

De ami ennél is jobb az a fenti videó (Ellen DeGeneres showból van, szóval alap a nevetés, de ez még annál is nagyobb). Tudom, hogy durva dolog ijesztegetni, de ez a videó hatalmas itt fenn! :D

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://balbal.blog.hu/api/trackback/id/tr811522892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása