HTML

BalBal - meglepő és mulatságos á lá 2010

Meglepő és mulatságos mindennapok :D Írjunk blogot, mert ez MENŐ! :D

Friss topikok

Norah Jones - Young Blood (The Fall)

2009.11.22. 15:44 balbal

Pénteken sikerült végre beszerezni az új Norah Jones albumot a Media Marktban. Még csak 8-9 alkalommal sikerült végighallgatnom, szóval nagyon az elején vagyok. Az összességében nagyon tetszik, mert van fele rész tipikus Norah Jones, fele rész újítás. Egyelőre nem érzem olyan sokszínűnek, mint az előző albumot, de ez nem jelenti, hogy ez az album rosszabb vagy nincs olyan jó, mint az előző. Még rengeteget kell hallgatnom végső vélemény kialakításához, de az 100%, hogy nem egy csalódás album, sőt, egy jó kis zenei csemege!

Mindenesetre a néhányszori hallgatás után a "Young Blood" című dal tetszik eddig a legjobban, úgyhogy ezt most megosztom veletek. Sajnos nem túl jó a youtube-ra felrakott dal minőségét, de ha megtetszett, irány a lemezbolt!

Mellesleg nem rég Norah Jones élőben is előadta a dalt, úgyhogy itt van élőben (nem playback!), csak egy kicsit halk a videó, úgyhogy adjatok kakaót a hangfalra:

Szólj hozzá!

Címkék: zene the fall norah jones chasing pirates young blood

A bejegyzés trackback címe:

https://balbal.blog.hu/api/trackback/id/tr821543920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása