HTML

BalBal - meglepő és mulatságos á lá 2010

Meglepő és mulatságos mindennapok :D Írjunk blogot, mert ez MENŐ! :D

Friss topikok

Norah Jones - The Fall --> megjelenés: holnap!

2009.11.15. 21:26 balbal

2009. november 13-án, hétfőn (azaz holnap) jelenik meg kis hazánkban Norah Jones új albuma, "The Fall" címmel, amely sorban a negyedik nagylemez (1. Come Away With Me, 2. Feels Like Home, 3. Not Too Late).

A lemez két változatban kerül kiadásra: egy 13 dalos alapváltozatban, és egy "deluxe" kiadás, amely a 13 dalos alap CD mellett egy 6 dalt tartalmazó bónusz CD-t is magában foglal.

Bár az album már elérhető az interneten, most nem voltam rossz kisfiú, és nem töltöttem le. Csak reméljük, hogy hamar ideér Szegedre. :)

Íme a dallista, valamint alatta minden dalból egy 20-30 másodperces részlet. Bár sok következtetést még nem vonnék le, de nagyon jó kis albumnak ígérkezik, és elég sok újítást érzek rajta, a hagyományos Norah Jones hangzás megtartásával együtt. Kíváncsian várom, hogy felül tudja-e múlni a "Not Too Late"-et, amely a kedvenc NJ albumom. :-)

CD:
1. Chasing Pirates
2. Even Though
3. Light As A Feather
4. Young Blood
5. I Wouldn't Need You
6. Waiting
7. It's Gonna Be
8. You've Ruined Me
9. Back To Manhattan
10. Stuck
11. December
12. Tell Yer Mama
13. Man Of The Hour

Bonus CD - Live:
1. It's Gonna Be
2. Waiting
3. You've Ruined Me
4. Jesus, Etc.
5. Cry, Cry, Cry
6. Strangers

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene the fall norah jones chasing pirates

A bejegyzés trackback címe:

https://balbal.blog.hu/api/trackback/id/tr721527467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása