HTML

BalBal - meglepő és mulatságos á lá 2010

Meglepő és mulatságos mindennapok :D Írjunk blogot, mert ez MENŐ! :D

Friss topikok

Alejandro Sanz feat. Alicia Keys - Looking For Paradise

2009.11.13. 17:20 balbal

Miközben Alicia Keys az utoló simításokat végzi december közepén megjelenő új albumán (The Element of Freedom"), kiadott egy közös videót Alejandro Sanz-cal, a Looking for Paradise című közös dalukra. A dal Alejandro legutóbbi albumára készült, így alapvetően a gitáros-latinos hangulat a meghatározó, és Alicia Keys igazi tehetségét mutatja, hogy teljesen otthon mozog ebben a zenei sítlusban. Jó kis fülbemászó dal.
Angol és spanyol nyelven felváltva (amikor Alejandro bevág egy-két sor angolt, azért lehet jókat mosolyogni a kiejtésen, de csak jóindulatból :D). Úgyhogy egy zenei érdekesség, jó hallgatást!

Mindeközben nálam a leghallgatottabb szám az utóbbi 2 hétben folyamatosan a "Doesn't Mean Anything". Sajnálom, hogy a listákon nem fogadták annyira jól, de hát a listákat ismerjük. Szóval eszméletlen jó dal. Egy korábbi bejegyzésemben ott van videóstul! Jó hallgatást!

Szólj hozzá!

Címkék: alejandro sanz alicia keys looking for paradise the element of freedom

A bejegyzés trackback címe:

https://balbal.blog.hu/api/trackback/id/tr711522932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása