HTML

BalBal - meglepő és mulatságos á lá 2010

Meglepő és mulatságos mindennapok :D Írjunk blogot, mert ez MENŐ! :D

Friss topikok

Mariah Carey - Angels Cry (feat. Ne-Yo) // Up Out My Face (feat. Nicky Minaj)

2010.01.29. 10:14 balbal

 

Itt van 2010 első igazán jó klipje és kislemezdala, amit Mariah Carey szolgáltat. A dalról és a koncepcióról azt kell tudni, hogy a dal szóló (=csak Mariah) változata szerepel a szeptemberben megjelent Memoirs of an Imperfect Angels albumon (amely talán MC legrosszabban fogyó lemeze lesz, ugyanakkor szvsz. a kedvenc Mariah albumommá nőtte ki magát, és szvsz. az évtized legjobb Mariah lemeze (igen, még a TEOM-nál is jobb).

Mivel azonban az album a rossz marekting-stratégiának köszönhetően a korábbi két albumhoz képest kudarcosan szerepelt a listákon (ami ugye alapvetően senkit nem kellene, hogy érdekeljen, de azért mégis), így márciusban feltunningolt verzióban, Angels Advocate címen oly módon adják ki, hogy mindegyik dalt remixelnek (na nem a szó borzalmas kelet-európai jelentésében, hanem a szó amerikai r'n'b jelentésében), vagyis egy-két helyen újrahangszerelik, új vokálokkal látják el, és vendégelőadót hívnak hozzá. Így született meg az Angels Cry új verziója is, amit Ne-Yo-val készítettek el közösen. Az eredmény fantasztikus, bár a dal egymagában is 10/10, de Ne-Yo közreműködésével még inkább azzá válik. És a két borzalmas fényképezésű-rendezéső Mariah klip után (HATEU, I Want to know what love is - Istenem, hogy lehet két ilyen jó dal elrontani, két ilyen szar videóval). Szóval így néz ki, amikor két tehetséges r'n'b zenész 2010-ben találkozik. Köszönjük!

- - - - -

Az Angels Cry-jal párhuzamosan az Up Out My Face című dal új verziója, Nicky Minajjal (ne kérdezd kicsoda, fogalmam sincsen, mindenesetre jól hangzik ez a brit akcentusú rap-szerűség :D)

No, szóval a videó: a TELJES ÖNIRÓNIA VIDEÓKLIPJE díjat megnyerné, az tuti. :D

Bár nekem maga a videó annyira nem jön be, az Angels Cry-hoz képest, de marhára értékelem at az öniróniát (Barbia-baba, puccos díva, nővkre, puccos plázacica :D).

Szvsz. mindenkinek szüksége van legalább ilyen szintű öniróniára. :D

Ja és a videó, illetve a képi- és hanghatásoka a nyugalom megzavarására alkalmasak, úgyhogy 18 éven aluliaknak csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott, vagy mi a szösz. :D

Ja és még az értékelendő ebben a videóban, hogy "recessziós különlegesség" jó értelemben. Ugyanis, ha megnézitek a 2008. ősze óta készült videóklipeket, egy-két nagy pénztuningolós videó kivételével (pl. Black Eyed Peas, Lady Gaga, stb.) az összes klipp a lehető legminimálisabb költségvetéssel készült, aminek általában iszonyú silány eredménye lett filmművészetileg (gondoljunk csak Beyoncé összes videójára az If I Were a Boy-t leszámítva: Single Ladies, Broken Hearted Girl, Sweet Dreams, Halo, Ego: csodás számok, borzalmas cinametográfiával, rikít róluk a recesszió). Jól látszik, ez a Mariah-klip sem sok pénzből készült, de ez jó lett a recessziós költségvetéshez képest, a maximumot hozták ki belőle, és nem olyan borzalmas mint pl. Beyonce Ego. c. klipje, na azzal embert lehet kínozni. (Katt. ide, hogy megnézd)

Szólj hozzá!

Címkék: zene mariah carey

A bejegyzés trackback címe:

https://balbal.blog.hu/api/trackback/id/tr211711888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása